TEA-Energy N.V.

Zeypestraat 47A
1910 Kampenhout

Tel: 016 65 77 65
Mail: info@tea-energy.be
BTW: BE 477.269.989

Dimensionering van installatie

Om een zonnepaneel installatie correct te dimensioneren komen er allerlei zaken bij kijken.†Eerst wordt er gekeken wat de bronnen van schaduw in de omgeving van u huis zijn. Dit is belangrijk in de latere dimensionering van de omvormer.†De oriŽntatie van het dak en de dakhelling worden gemeten. Hieruit kan de efficiŽntie van u zonnepaneel installatie berekend worden. De bruikbare oppervlakte van het dak wordt dan bepaald. De verschillende soorten zonnepanelen worden getoond en een uitleg over de werking. Het elektriciteitsverbruik wordt bekeken en het†soort elektrisch netwerk opgemeten. De specialist zal dan in samenspraak met u een installatie uitwerken op maat, rekening houdend met de esthetische wensen.

Deze procedure wordt vrijblijvend voor u gedaan. Na een bezoek van 1 van onze specialisten krijgt u gratis een offerte.

Ook wordt er advies gegeven over het financiŽle plaatje van een zonnepaneel installatie.

Mocht u besluiten om te kiezen voor een zonnepaneel installatie van TEA-Energy, dan wordt de installatie verder gedimensioneerd in ons hoofdkantoor. De geschikte stringverdeling en omvormer worden bepaald. Hierbij wordt rekening gehouden met de effecten van schaduw, het elektrisch netwerk en andere specifieke omstandigheden.

Vraag nu een offerte aan†voor zonnepanelen

Op de kaart met vestigingen kan u zien welke regionale afdelingen er zijn: kaart vestigingen. U kan ook rechtstreeks met de Regio Manager contact opnemen.


Vorige pagina