TEA-Energy N.V.

Zeypestraat 47A
1910 Kampenhout

Tel: 016 65 77 65
Mail: info@tea-energy.be
BTW: BE 477.269.989

Keuze zonnepanelen

TEA energy heeft verschillende panelen in zijn assortiment om voor elke klantenwens een antwoord te hebben. We zijn onafhankelijk en kunnen de fabrikanten uitkiezen welke we willen. Onze keuze is om verschillende redenen op Aleo, Sunpower en Bisol gevallen.

Voor algemene vragen in verband met panelen kijk in onze technische informatie "alles over zonnepanelen".

ALEO

ALEO website

ALEO panelen zijn panelen van hoogwaardige kwaliteit. Dit begint bij de selectie van de cellen. Deze worden worden getest op defecten en slechte batches worden vernietigd. De cellen worden in een vol-automatisch proces gesoldeerd in strings. Het glas en de plastic EVA tussenlaag tussen cel en glas zijn van hoge kwaliteit. Dit zal niet vergelen of delamineren in de loop van de tijd in tegenstelling tot andere goedkope materialen die sommige fabrikanten gebruiken.

ALEO is overgenomen door Bosch. De steun van dit grote familiebedrijf is positief. Bosch bestaat al 125 jaar en is er op uit om een lange termijn strategie te volgen. De garantie van 10 jaar die door hun geboden wordt vertrouwen wij daarom. Wij hebben zelf gezien hoe de panelen geproduceerd worden in de ALEO fabriek. Hiervan is een filmpje gemaakt, bekijk het hier.

ALEO heeft panelen met de klassieke witte achtergrond en met een zwarte achtergrond.†De zwarte panelen kunnen een esthetisch mooier geheel vormen. Ze warmen echter meer op door het zonlicht en daardoor zakt de efficiŽntie wel iets.

Een ALEO Black paneel en een gewoon ALEO paneel.

Sunpower

Sunpower website

Sunpower heeft de panelen met het hoogste rendement ter wereld in zijn assortiment. Dit is een goede oplossing voor woningen waarbij de geschikte dakoppervlakte beperkt in grootte is en waarvoor er toch een aanzienlijke hoeveelheid groene stroom gegenereerd moet worden. De panelen hebben tot 20% efficientie, een record. De technologie van de panelen werd in de Stanford University ontwikkeld. Sunpower is al 25 jaar marktleider voor de hoge rendement zonnepanelen.†Ook zij hebben panelen met een geheel zwarte look in hun gamma. Sunpower is overgenomen door de oliereus Total, dit geeft vertrouwen in verband met de aangeboden garantie van 10 jaar.

Een Sunpower Black paneel en een normaal paneel naast elkaar.

Sunpower Black panelen op het dak.


Vorige pagina